Welkom op onze website

Het laatste nieuws

In het voorjaar van 2019 speelden we een mooi blijspel:

BONBONS IN LUXE VERPAKKING

een ondeugend blijspel in twee bedrijven van Ria de Looze-Lafeber.Bonbons in luxe verpakkingHet stuk

Korte inhoud van het stuk

Wanneer geef je iemand een luxe doos bonbons... Om iets goed te maken? Als "zomaar" een attentie of om een gesprek leuk in te leiden...? En dan: wie geeft bonbons aan wie...? Ach, als elk gebaar op elk moment verkeerd wordt uitgelegd, probeer dan maar eens te verklaren wat wl de bedoeling van zo'n presentje is. Als u nu weet dat er in dit stuk, behalve een "goed" echtpaar, een "zakenrelatie", een tuinman die zich "nooit" ergens mee bemoeit en een hulp in de huishouding die tevl helpt, ook nog een zgn. tante... en haar onmogelijke neefje voorkomen, dan begrijpt u dat er zoveel te beleven is, dat hier meer uitleg geven onmogelijk is.

Uitvoering

De spelers voor dit stuk zijn: Het stuk werd geregisseerd door Vivian van Brakel. De souffleur was Monique Jansen. Dit zijn de spelers:

De spelers


Over ons

Elk jaar weer bundelen we onze creativiteit, ons acteertalent en een groot deel van onze vrije tijd om ons publiek te vergasten op een mooie toneelvoorstelling. Elk jaar brengen we 1 productie waarvan we 3 voorstellingen geven voor het 'grote' publiek.

Via deze website willen we u graag informatie bieden over de activiteiten van onze vereniging, zoals bijvoorbeeld:

Wij hopen u te mogen begroeten bij een van onze voorstellingen.

Maar... Vriendentrouw doet meer dan alleen toneelstukken opvoeren! Bij speciale gelegenheden kan de vereniging zorgen voor acteurs die verschillende typetjes neerzetten. Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar opluistering? Neem dan vooral contact met ons op!

Toneelvereniging Vriendentrouw is te bereiken via e-mail naar info@vriendentrouw.nl of klik hier: Vriendentrouw
U kunt ook Ans Pruntel bellen op: 06 3633 9381


Info: Vriendentrouw
Bijgewerkt: 16 maart 2019