Welkom op onze website

Het laatste nieuws

In het voorjaar van 2019 spelen we een mooi blijspel:

BONBONS IN LUXE VERPAKKING

een ondeugend blijspel in twee bedrijven van Henk Roede.Bonbons in luxe verpakkingHet stuk

Korte inhoud van het stuk

Wanneer geef je iemand een luxe doos bonbons... Om iets goed te maken? Als "zomaar" een attentie of om een gesprek leuk in te leiden...? En dan: wie geeft bonbons aan wie...? Ach, als elk gebaar op elk moment verkeerd wordt uitgelegd, probeer dan maar eens te verklaren wat wél de bedoeling van zo'n presentje is. Als u nu weet dat er in dit stuk, behalve een "goed" echtpaar, een "zakenrelatie", een tuinman die zich "nooit" ergens mee bemoeit en een hulp in de huishouding die tevéél helpt, ook nog een zgn. tante... en haar onmogelijke neefje voorkomen, dan begrijpt u dat er zoveel te beleven is, dat hier meer uitleg geven onmogelijk is. Dan moet je dit gewoon zien!


Kaarten voor de voorstellingen vanaf 19 maart in de voorverkoop worden gekocht bij Slagerij Hetterschijt, Visspecialist de Botter, Zalencentrum Wieleman en Stefans Bloem&Zo. Ook zijn ze telefonisch te bestellen bij Ans Pruntel (06 3633 9381) en binnenkort online bij Wieleman
De kaarten kosten in de voorverkoop maar € 6. Aan de zaal kunnen ook kaarten worden gekocht, maar dan kosten ze € 7,50.

De laatste voorstelling op zondag 28 april 2019 is niet in de avond maar in de middag, een matinee voorstelling dus. U kunt dan ook met de kinderen (vanaf 12 jaar) komen, daar is deze voorstelling zeer geschikt voor. De zaal gaat dan open om 13.30 uur en de voorstelling begint om 14.00 uur. Het stuk wordt geregisseerd door Vivian van Brakel. De souffleur is Monique Jansen.


Over ons

Elk jaar weer bundelen we onze creativiteit, ons acteertalent en een groot deel van onze vrije tijd om ons publiek te vergasten op een mooie toneelvoorstelling. Elk jaar brengen we 1 productie waarvan we 3 voorstellingen geven voor het 'grote' publiek.

Via deze website willen we u graag informatie bieden over de activiteiten van onze vereniging, zoals bijvoorbeeld:

Wij hopen u te mogen begroeten bij een van onze voorstellingen.

Maar... Vriendentrouw doet meer dan alleen toneelstukken opvoeren! Bij speciale gelegenheden kan de vereniging zorgen voor acteurs die verschillende typetjes neerzetten. Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar opluistering? Neem dan vooral contact met ons op!

Toneelvereniging Vriendentrouw is te bereiken via e-mail naar info@vriendentrouw.nl of klik hier: Vriendentrouw
U kunt ook Ans Pruntel bellen op: 06 3633 9381


Info: Vriendentrouw
Bijgewerkt: 14 december 2018