Welkom op onze website

Het laatste nieuws

Voorstelling zondag 15 maart gaat niet door

We hebben zojuist met een beetje pijn in ons hart besloten om de voorstelling op zondag 15 maart NIET door te laten gaan vanwege het aanwezige risico van verspreiding van het Corona virus. De veiligheid van onze bezoekers en onszelf staat hierbij centraal.
Deze voorstelling zal ook niet op een andere datum worden gespeeld.
Iedereen die al kaartjes heeft gekocht voor de voorstelling mag deze bewaren en die kaarten mogen volgend jaar opnieuw worden gebruikt als toegangsbewijs voor onze voorstellingen. Wij willen graag iedereen die al naar onze voorstellingen is komen kijken bedanken en hopen jullie volgend jaar rond deze tijd weer te begroeten bij onze nieuwe voorstelling.

Nieuw stuk

In het voorjaar van 2020 spelen we een mooie klucht:

TANTE BELLA'S BEAUTYSALON

een klucht in twee bedrijven van Henk Roede.TANTE BELLA'S BEAUTYSALONHet stuk

Korte inhoud van het stuk

Tante Bella is overleden.
Haar neefjes Albert en Berend hadden geen erg sterke band met tante Bella, maar zijn wl blij met een erfenis! Tt duidelijk wordt dat deze erfenis blijkt te bestaan uit haar toch wel ietwat gedateerde beautysalon...
Ondanks dat is Berend er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is.
Dit lijkt natuurlijk eenvoudig, maar s dit eigenlijk wel zo'n goed plan? Om de salon tot aan de verkoop te laten doordraaien heb je natuurlijk wel personeel nodig!
En dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben, want zon gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet!
Trouwens, zijn de beide heren wel de enige erfgenamen?

Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze heerlijke klucht en die garant staan voor een vrolijke avond en middag met Vriendentrouw!

Kaarten voor de voorstellingen vanaf 15 februari in de voorverkoop worden gekocht bij Slagerij Hetterschijt, Visspecialist de Botter, Zalencentrum Wieleman en Stefans Bloem&Zo. Ook zijn ze telefonisch te bestellen bij Ans Pruntel (06 3633 9381) en binnenkort online bij Wieleman
De kaarten kosten in de voorverkoop maar 6. Aan de zaal kunnen ook kaarten worden gekocht, maar dan kosten ze 7,50.

De voorstellingen van 8 en 11 maart beginnen om 19:30 uur. De zaal is dan open om 19:00 uur. De laatste voorstelling op zondag 15 maart is niet in de avond maar in de middag, een matinee voorstelling dus. U kunt dan ook met de kinderen (vanaf 12 jaar) komen, daar is deze voorstelling zeer geschikt voor. De zaal gaat dan open om 13.30 uur en de voorstelling begint om 14.00 uur.

Uitvoering

De cast voor dit stuk:

KarakterWordt gespeeld door
Berend DuursmaBram van Kuipers
Albert DuursmaSjoerd Bissetdnk
Wiepi DijkstraIrma Boekhorst
Mevr. van DreutenTrudy Kruk
Suzan BeenstraKarin Gompelman
Dora VeendijkCorine Thss
Neeltje BakkerAnnie Berends
Greet RuitersLinda Kranenbarg
Bastiaan NikkelvestBerrie Hagens

Het stuk wordt geregisseerd door Ans Pruntel.
Dit zijn de spelers:

De spelers


Over ons

Elk jaar weer bundelen we onze creativiteit, ons acteertalent en een groot deel van onze vrije tijd om ons publiek te vergasten op een mooie toneelvoorstelling. Elk jaar brengen we 1 productie waarvan we 3 voorstellingen geven voor het 'grote' publiek.

Via deze website willen we u graag informatie bieden over de activiteiten van onze vereniging, zoals bijvoorbeeld:

Wij hopen u te mogen begroeten bij een van onze voorstellingen.

Maar... Vriendentrouw doet meer dan alleen toneelstukken opvoeren! Bij speciale gelegenheden kan de vereniging zorgen voor acteurs die verschillende typetjes neerzetten. Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar opluistering? Neem dan vooral contact met ons op!

Toneelvereniging Vriendentrouw is te bereiken via e-mail naar info@vriendentrouw.nl of klik hier: Vriendentrouw
U kunt ook Ans Pruntel bellen op: 06 3633 9381


Info: Vriendentrouw
Bijgewerkt: 19 januari 2020