BONBONS IN LUXE VERPAKKING

In 2019 hebben we "BONBONS IN LUXE VERPAKKING" gespeeld. Dit is een ondeugend blijspel in twee bedrijven van Ria de Looze-Lafeber.

posterKorte inhoud van het stuk:

Wanneer geef je iemand een luxe doos bonbons... Om iets goed te maken? Als "zomaar" een attentie of om een gesprek leuk in te leiden...? En dan: wie geeft bonbons aan wie...? Ach, als elk gebaar op elk moment verkeerd wordt uitgelegd, probeer dan maar eens te verklaren wat wl de bedoeling van zo'n presentje is. Als u nu weet dat er in dit stuk, behalve een "goed" echtpaar, een "zakenrelatie", een tuinman die zich "nooit" ergens mee bemoeit en een hulp in de huishouding die tevl helpt, ook nog een zgn. tante... en haar onmogelijke neefje voorkomen, dan begrijpt u dat er zoveel te beleven viel, dat hier meer uitleg geven onmogelijk is.

De spelers voor dit stuk waren Bram van Kuipers, Corine Thss, Ans Pruntel, Mathieu Bouman, Annie Berends, Jan Berends, Ineke van den Top en Karin Gompelman. Het stuk werd geregisseerd door Vivian van Brakel. De souffleur was Monique Jansen.

Dit waren alle acteurs / regisseurs / souffleurs:


Info: Vriendentrouw
Bijgewerkt: 10 mei 2019